Autoværksted

Din Bilpartner Næstved Bilcentrum A/S reparerer og servicerer biler i alle mærker og årgange -  og vi er særligt godt hjemme i Citroen, Peugeot og Renault.

Vi er også specialister i Webasto motorvarmere og hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige motorvarmer til dit behov. Hvad siger du f.eks. til at få et SMS-styret anlæg, hvor du kan fjernstyre varmen med et par tryk på mobiltelefonen? Så slipper du for at skrabe is. Og det er ikke længere noget problem at komme ind i bilen en kold vintermorgen.

Du kan få lavet forsikringsskader og alle andre reparationer hos Din Bilpartner Næstved Bilcentrum A/S. Du kan få et tilbud på forhånd. Og hvis vi støder på noget uforudset undervejs, ringer vi til dig med det samme. Du kan selvfølgelig få en lånebil, mens din egen bliver repareret. Bilen er gratis at låne og du skal kun betale det brændstof, du bruger.

Lånebilen gør livet nemmere for dig, hvis du skal være uden bil i et par dage. Og når din egen bil er klar til afhentning, gennemgår vi alt hvad der er lavet på den. Det er klar besked.

Vi ses hos Din Bilpartner Næstved Bilcentrum A/S!


254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_vi elsker at lave din bil.png

Se Din Bilpartners reklamefilm og lær mere om, hvordan vi gør en forskel for dig og din bil.

254x84px_Vejhjælp2017.png

Vink farvel til bekymringerne med Din Bilpartner vejhjælp, der dækker i hele Europa.

Samarbejdspartnere

  • FTZ
  • DBR
  • Pava
  • Bridgestone

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net